
Свинячі відбивні по-перуанські
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Відбивна свиняча
6 кусков
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
200 мл.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
100 мл.
Лист лавровий
3 шт.
Часник
20 зубчиків
Масло вершкове домашнє
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Посолити і поперчити відбивні з обох сторін. Викласти в глибоку сковороду на розпечену оливкову олію. Просмажити відбивні до готовності.
02
Для соусу зменшити вогонь до середнього і викласти на місце відбивних часник. Просмажити його 4 хвилини, додати вино. Додати лавровий лист і дати соусу добре протушкуватись.
03
Влити в соус бульйон і викласти відбивні. Влити бальзамічний оцет і дати м'ясу протушкуватися до загустіння соусу.
04
Додати трохи вершкового масла, солі і перцю. Дати маслу розтопитися і подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)