
Шпинат із картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
1,5 кг.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Часник
20 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
50 г.
Картопля фасована
550 г.
Помідори рожеві фасовка
120 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Шпинат помити, посипати сіллю, покласти в сотейник і тушкувати 5-7 хвилин. Хліб нарізати кубиками. У сковороді розігріти олію і обсмажити хліб.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю помити, очистити і нарізати шматочками. Часник очистити і нарізати на половинки. Помідори помити і нарізати скибочками.
03
У сковороді розігріти олію, додати цибулю і часник. Через кілька хвилин прибрати часник. Додати помідори, тушкувати близько 5 хвилин, а потім додати шпинат. Налити в сковороду води, щоб вона повністю покривала овочі.
04
У каструлю покласти овочі, хліб і картоплю. Накрити каструлю кришкою і поставити на слабкий вогонь. Тушкувати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)