
Салат "Акапулько"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
250 г.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
2 шт.
Борошно 7 1кг
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
70 мл.
Етапи приготування
01
Промити і очистити перець. Квасолю і кукурудзу відкинути на друшляк, промити, дати стекти воді.
02
Перець нарізати невеликими кубиками. Змішати всі інгредієнти, приправити сіллю, перцем. Перемішати, дати настоятися.
03
Для коржів змішати борошно і сіль, додати воду, замісити тісто. Дати 15 хвилин настоятися.
04
Тісто розділити на чотири частини. З кожної частини розкачати тонкий корж, обсмажити на сковороді. Готовий салат подати з коржиками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)