
Рисові биточки з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
400 г.
Печериці кремові 400г
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно 7 1кг
100 г.
Етапи приготування
01
Рис відварити до готовності.
02
Печериці промити й нарізати дрібними кубиками.
03
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
04
Цибулю і печериці обсмажити на соняшноковій олії. У процесі смаження посолити за смаком.
05
У мисці змішати рис, гриби, яйце і крохмаль. Додати за смаком сіль і перець, добре перемішати.
06
Потім з фаршу сформувати биточки, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії з обох сторін.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)