
Окрошка по-азербайджанські
Азербайджанська кухня є однією з найрізноманітніших. Ця різноманітність визначилася природними умовами країни: гірський і субтропічний клімат зумовили широке поширення в азербайджанській кухні різних видів м'яса і зелені. Сьогодні з радістю представляємо вам одну зі страв азербайджанської кухні. Овдух або окрошка по-азербайджанські - це легка і трохи незвична для слов'янського столу, страва. Окрошка по-азербайджанські дуже хороша влітку в спеку. Вона дуже сильно відрізняється від традиційної слов'янської окрошки. Заправляється окрошка мацоні з водою. Мацоні - це кисломолочний напій. Готується він з кип'яченого молока корів, кіз.
Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мацонi Гормолзавод №1 термостатний 3,2% 500г
300 г.
Яловичина піджарка
100 г.
Цибуля зелена
1 пучок
Огірки солені
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Кінза 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці розвести мацоні з 300 мл. води. Огірки помити, очистити від шкірки і нарізати кубиками. Додати огірки в миску з мацоні.
02
Зелену цибулю, кінзу, кріп подрібнити, додати в миску з окрошкою. Додати сіль і цукор.
03
Яловичину відварити, остудити, нарізати кубиками. Додати м'ясо в окрошку. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)