
Нухут шурпа з бараниною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1 кг.
Нут
5 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 г.
Картопля фасована
500 г.
Цибуля
300 г.
Помідор
3 шт.
Часник
1 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Морква
5 шт.
Капуста білокачанна
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У вечері замочити нухут холодною водою, якої повинно бути в два рази більше. У казані розігріти олію та обсмажити на ній м'ясо з дрібно порізаною цибулею, до появи рум’яної скоринки, потім посолити та поперчити. Часник цілими зубцями та порізану на чотири частини цибулю покласти до залитого м’яса, кип’яченою водою.
02
Злити воду через п'ятнадцять хвилин та покласти до казана замочений попередньо нухут та моркву. Поварити годину на повільному вогні. Далі покласти помідори, порізані на шість частин, болгарський перець на чотири та капусту, величиною з долоню.
03
Це все продовжити варити ще півтори години, поки нухут не буде майже готовий. Через півгодини додати картоплю, крупно нарізану. Як тільки картопля буде готова, вимкнути газ та дати настоятися хвилин 10 – 15, і розлити по тарілках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)