
Червона квасоля з горіхами і зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля червона Верес 200г
350 г.
Перець червоний
1 стручок
Цибуля
2 шт.
Часник
3 зубчики
Кеш'ю сушений
200 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Кінза 70г
1 пучок
Помідор
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Куркума Еко 20г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Промити квасолю і залити холодною водою на 10 годин.
02
Через 10 годин помістити квасолю в каструлю і варити на повільному вогні близько години.
03
Нарізати кільцями цибулю і замочити її у воді на 15 хвилин.
04
Нарізати помідори і перець дрібним кубиком. Вимочену цибулю протушкувати в глибокій сковороді 5 хвилин.
05
Додати в сковороду помідори, перець і тушкувати ще хвилин 10, регулярно помішуючи.
06
Подрібнити в блендері горіхи, зелень і часник і додати цю суміш в сковороду. Перемішати і тушкувати 10 хвилин на низькому вогні.
07
Коли квасоля буде готова, додати її до овочів, акуратно перемішати, потримати на вогні хвилин 10.
08
Додати до квасолі 2 столові ложки оливкової олії. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)