
Суп-пюре з кабачків з зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
1,5 л
Кабачок
2 шт.
Морква
1 шт.
Спеція Петрушка сушена зелень
10 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Кріп 70г
40 г
Етапи приготування
01
Помити моркву, очистити, нарізати кубиками. Зварити грибний бульйон, поклавши туди крім грибів порізану моркву, сіль, перець і петрушку.
02
Кабачки помити, очистити і порізати кубиками. Якщо кабачки великі, то потрібно попередньо вирізати серединку. Покласти порізані кабачки в киплячий бульйон і варити на невеликому вогні близько 10 хвилин (так, щоб і кабачки, і морква стали зовсім м'якими).
03
Дістати овочі з бульйону. Подрібнити овочі в блендері до однорідної маси. Розкласти масу в тарілки, влити бульйон і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)