
Новорічний глінтвейн зі спеціями і джином
Глінтвейн - це дуже старовинний напій. У глінтвейну дуже багата історія, що обросла масою легенд. І не дарма, адже, вважається, що виник глінтвейн за часів Стародавнього Риму. Глінтвейн - це прекрасний, гарячий алкогольний напій на основі вина, нагрітого до 70-80 градусів з цукром і прянощами. Сьогодні ми будемо готувати цей божественний давньоримський напій, але з новорічним присмаком. Готується новорічний глінтвейн зі спеціями і джином дуже просто і легко. Він відмінно зігріє вас у новорічну зимову холодну ніч. Повірте, після келиху такого неймовірно смачного напою вам буде і не холодно, і, до того ж, дуже весело.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
750 мл.
Цукор Ата Демерара тростинний 500г
60 г.
Кориця Badia палички 14,2г
1 палочка
Джин Gordon’s 37,5% 1л
60 мл.
Апельсин
1 шт.
Лист лавровий
1 шт.
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Апельсин розрізати навпіл, а кожну половину нарізати часточками.
02
У ковшику або сотейнику змішати вино, цукор, корицю, мускатний горіх, шматочки апельсина і лавровий лист.
03
Поставити ківш на повільний вогонь і нагрівати до тих пір, поки цукор не розчинитися.
04
Потім зняти з вогню і додати в ковш джин.
05
Після чого розлити по чашках і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)