
Цезар
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Лолло Біонда зелений
1 пучок
Філе куряче
300 г.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
6 шматків
Соус Spilva Дресінги Цезар 375г
за смаком
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Часник
2 шт.
Сир Dziugas Пармезан 40%
за смаком
Етапи приготування
01
Промити під холодною водою листя салату, просушити, нарвати руками, покласти поки в холодильник.
02
Розігріти сковороду, покласти 1 ст. л. вершкового масла, коли масло розтопиться, додати в сковороду нарізаний на пластини 1 зубчик часнику.
03
Курку нарізати шматочками. Викласти в сковороду до часнику. Обсмажувати протягом 10 хвилин, на сильному вогні, до появи рум'яної скоринки.
04
У ту ж сковороду додати 1 ст. л. вершкового масла і ще 1 зубчик часнику. Хліб нарізати кубиками, покласти в сковороду, обсмажити до золотистого кольору. Постійно змішувати.
05
У салатницю викласти листя салату з холодильника, зверху курячу грудинку, помідори нарізані соломкою, заправити соусом, перемішати. Зверху викласти сухарики з хліба, натерти пармезан.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)