
Банани з ванільним кремом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
50 г.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Цукрова пудра Aro 250г
3 ст. л.
Банан
8 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
У сковороду покласти цукор, апельсинову цедру, влити 2 ст. л. води, варити, помішуючи, на повільному вогні до отримання карамелі золотистого кольору.
02
Додати 3 ст. л. вершкового масла, 4 ст. л. води і нагрівати 1-2 хв., щоб вийшов рідкий соус.
03
Банани очистити, розрізати уздовж навпіл, покласти в сковороду з соусом і готувати по 1 хв. з кожного боку. Перекласти на велике блюдо, полити соусом.
04
В окремому посуді збити вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром в міцну піну. Щоб зробити крем менш жирним, розбавити жирні вершки в пропорції 1 до 3 - вершками з меншим відсотком жирності. Коли банани остигнуть покласти зверху ванільний крем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)