
Запечена брюссельська капуста з апельсиновим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Hortex Брюссельська заморожена 450г
400 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
2 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Брюссельську капусту порізати на шматочки. Посолити, поперчити за смаком і перемішати з оливковою олією. Поставити запікатися в розігріту до 200°C духовку на 15 хвилин.
02
У невеликій каструльці змішати мед, апельсиновий сік, бальзамічний оцет і терту цедру апельсина. Підігріти на вогні і додати вершкове масло. Проварювати соус до тих пір, поки він не отримає золотистий відтінок.
03
Запечену капусту полити отриманим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)