
Вівсяне печиво з мигдалем та шоколадом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно мигдальне Сто Пудів 200г
180 г.
Пластівці вівсяні
165 г.
Банан
1 шт.
Маринад Avokado рідкий медово-пивний 80мл
7 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
6 г.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
3 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
3 г.
Шоколад чорний з горіхами
25 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно розігріти духовку до 180°С. Банан, мед, спеції (ванілін, горіх, мускатний мелений, розпушувач для тіста) та тертий імбир збити блендером, перетворивши на пасту.
02
Змішати мигдальне борошно, вівсяні пластівці, розпушувач та порубаний на дрібненькі шматочки шоколад (можна використовувати шоколадні краплі). Додати у вівсяний мікс бананову суміш, отримане тісто викласти невеликими порціями на деко, застелене пекарським папером.
03
Випікати 20-25 хвилин, дістати з духовки та дати охолонути на деко. Замість мигдального борошна можна з успіхом використовувати макуху від мигдального молока. Печиво смачніше в теплому вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)