
Баклажанні котлети з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
1 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
20 г.
Часник
1 зубчик
Перець чилі червоний
1 щіпка
Орегано Auchan 20г
1 щіпка
Сіль Єгипет
1 щіпка
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Борошно 7 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажан і перець запекти в духовці при 200°C протягом 25 хвилин. Відкласти овочі в миску і закрити плівкою. Охолодити і очистити від шкірки.
02
Часник подрібнити. Очищений від шкірки перець дрібно нарубати, посолити і змішати з чилі, орегано і часником, додавши масло.
03
Очищені від шкірки баклажани подрібнити в блендері. До м'якоті додати панірувальні сухарі, яйце і сир. Посолити і ретельно перемішати.
04
Розділити баклажанну масу на 6 частин, кожну розплющити, покласти в середину начинку з перцю і зліпити в котлетку.
05
Обваляти котлетки в борошні і обсмажити до рум'яної скоринки в оливковій олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)