
Торт "Моцарт"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст. л.
Стійка крем-фарба Wellaton-Темний шоколад 4/0
165 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Мигдаль Almond смажений солений 50г
2 ст. л.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Ром Pott 54% 0,7л
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
185 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
5 шт.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
0,5 пакета
Етапи приготування
01
Мелений мигдаль перемішати з просіяним борошном та дріжджами. Вершкове масло розм'якшити до кімнатної температури, потім за допомогою міксера розтерти з цукром. Додати суміш борошна, мигдалю і дріжджів, потім по одному відварні жовтки, потім дрібку солі. Влити 1 ст. л. рому, збити ще 30 сек. Перекласти тісто в миску, накрити і поставити в холодильник на 4 години.
02
З пергаменту вирізати 3 кола діаметром 21 см. Укласти кола на дно форми для випікання. Розділити тісто на 3 рівні частини, розкачати до діаметра 20 см.; товщина отриманих кіл повинна складати приблизно 2 мм. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Розігріти духовку до 180°С. Помістити форми з охолодженим тістом в духовку, випікати 20 хвилин. Готові коржі остудити, не виймаючи з форм. Потім обережно дістати коржі, знявши стінки форм.
03
Яблука вимити, очистити і видалити серцевину. Залишити трохи яблук для прикраси торта. Нарізати кубиками. Розігріти вершкове масло, обсмажити в ньому яблука з 1 ст. л. цукрової пудри 4 хвилини. Потім влити 1 ст. л. рому і підпалити. Зняти з вогню і дати охолонути.
04
Шоколад натерти. Залишити шоколадну стружку для прикраси торту. Закип'ятити вершки, додати шоколад. Мішати, поки шоколад не розтопиться. Зняти з вогню і дати трохи охолонути. Білки збити з цукровою пудрою, що залишилася. Порціями ввести в розтоплений шоколад. Додати яблука і обережно перемішати.
05
Покласти на дно форми один корж. Промазати його половиною отриманого крему. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Накрити другим коржем, промазати кремом, що залишився і поставити в холодильник ще на 45 хвилин.
06
Вийняти торт з форми, накрити останнім коржем. Прикрасити торт шоколадною стружкою, зверху покласти фрукти, що залишилися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)