
Крем-суп зі шпинату з імбиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
400 г.
Картопля фасована
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч.л.
Імбир
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст.л.
Часник
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
за смаком
Етапи приготування
01
Ретельно промити листя шпинату, викласти в каструлю, залити водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5 хвилин під закритою кришкою на повільному вогні.
02
В окрему каструлю додати олію, висипати нарізаний часник, цибулю й імбир, смажити 3-4 хвилин до стану м'якості.
03
У каструлю з часником і цибулею додати варений шпинат, довести до кипіння. Сюди ж додати картоплю, воду зі шпинату.
04
Зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Перелити суп в блендер, подрібнити до однорідного пюре.
05
Суп повернути в каструлю, додати сіль і перець за смаком, варити, довести до кипіння. При подачі додати вершки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)