
Десерт з дині та нектарина
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Диня
800 г
Нектарин
400 г
Лимон
60 г
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ст. л.
Кускус Fine Life 800г
2 ст. л.
М'ята 50г
10 г
Етапи приготування
01
Половину дині порізати невеликими кубиками.
02
Видалити кісточки з нектаринів. Три нектарина довільно порізати, один залишити для прикрашання.
03
У сотейник покласти диню, нектарини, лимонний сік і цукор. На повільному вогні довести до кипіння і варити приблизно 8-10 хвилин на середньому вогні, щоб фрукти стали м'якими.
04
Не даючи охолонути, за допомогою блендера зробити з фруктів пюре.
05
Додати кускус, перемішати і залишити, накривши кришкою, до повного охолодження і набухання кускусу.
06
Розкласти в келихи (або креманки) готове пюре. З решти дині вирізати кульки і викласти зверху. Нектарин нарізати шматочками і додати до дині, прикрасити листочками м'яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)