
Гарбузовий чізкейк у павутині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
450 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Сир Філадельфія 500г
500 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Імбир
3 г.
Іграшка для собак Pet Fun Кавун м'яка 18x18см
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Крем-фарба Florex для волосся гіркий шоколад
100 г.
Печиво Здраво Галетне затяжне
250 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
450 г.
Етапи приготування
01
Спочатку приготувати гарбуз: помити, нарізати пластинами та почистити від шкірки, покласти м'якуш в кастрюлю насипати щіпку солі, налити воду, щоб вона покривала гарбузу, та тушкувати 10 хвилин.
02
Тим часом, покласти печиво в комбайн з двома склянками тростинного цукру, та перемолоти все до отримання крихтоподібної суміші. Пересипати крихти печива до миски, та змішати з ростопленим маслом. Приготованою сумішшю з печива, викласти дно і борти круглої форми для випікання діаметром 24 см., попередньо вистеливши форму промасленим папером. За допомогою столової ложки, розрівняти суміш по дну форми та її бортам. Поставити форму з основою в холодильник як мінімум на 30 хвилин, а тим часом приготувати наповнювач для торту.
03
Помістити до міксеру сир "Філадельфія", цукор, м'якуш гарбуза, змішати все кілька хвилин. Потім додати сік лимону, імбир, корицю, сіль, вершки та яйця, по-одному.
04
Коли інгредієнти добре перемішаються, і вийде гладенька однорідна суміш, вимкнути міксер та перелити крем до форми. Відправити чізкейк до духовки, попередньо нагрітої до 190°С, на 50 хвилин. Готовий пиріг залишити охолоджуватися у формі поки він не опаде.
05
Коли гарбузовий чізкейк охолоне, можна буде переходити до прикрашання: розтопити на водяній бані 100 г. подрібненого гіркого шоколаду, та перелити його в пакетик із паперу, звернутого конусом. Відрізати кінчик конуса та намалювати на пирозі павутину, а на основі карамелі, створити маленького павука. Поставити в холодильник як мінімум на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)