
Лимонний пиріг з пісочного тіста
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Лимон
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
10 г.
Етапи приготування
01
Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити. Просіяти борошно з розпушувачем і додати цедру. М'якоть лимона змішати з цукром і крохмалем.
02
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити (1 жовток залишити). Додати борошно і замісити тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 15-20 хвилин у холодильник.
03
Тісто розділити на 2 частини. Більшу частину розкачати в пласт товщиною 1 см. Укласти тісто у форму і викласти лимонну масу. Зверху викласти другий пласт тіста, скріпити краї і змастити жовтком. Духовку розігріти до 160°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)