
Кукурудзяні палички з чеддером і халапеньо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч.л.
Сода харчова 500г
0,5 ч.л.
Сіль Єгипет
0,5 ч.л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Сир Armando Чеддер
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Перець халапеньо 100г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 220°C. Поставити деко в духовку на 10 хвилин.
02
У мисці змішати борошно, цукор, сіль, соду. Окремо змішати яйця і вершки. Після, змішати обидві суміші в одну, додати вже в загальну суміш тертий сир, подрібнену цибулю і перець. Додати 2 ст. л. вершкового масла, ретельно перемішати.
03
Деко дістати з духовки, змастити залишками вершкового масла. З тіста сформувати довгі тонкі ковбаски, викласти їх на змащене деко, поставити в духовку на 12-15 хвилин. Після, остудити 5-10 хвилин на деко, потім викласти на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)