
Сирний пиріг з виноградом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
225 г.
Сир кисломолочний 9%
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
175 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
100 мл.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
10 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
50 г.
Виноград
400 г.
Етапи приготування
01
Сир з'єднати з цукром (50 г.), сіллю, 1 яйцем, олією, борошном, розпушувачем і замісити тісто. Надати йому форму кулі, загорнути в харчову плівку, покласти в холодильник на 30 хвилин.
02
У цей час приготувати начинку. Для цього лимон помити, натерти на дрібній тертці цедру. Яєчні жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з частиною цукру (75 г.) і лимонною цедрою, додати сир і манну крупу.
03
Білки збити з цукром, що залишився (50 г.) в пишну стійку піну і обережно ввести в сирну масу. Форму для пирога змастити маслом. Дістати з холодильника тісто, розкачати, укласти в підготовлену форму.
04
Духовку розігріти до 200°C градусів. На тісто викласти рівномірним шаром начинку і красиво укласти виноград. Якщо виноград з кісточкою, то ягоди необхідно розрізати навпіл і видалити кісточки.
05
Поставити пиріг в розігріту духовку і знизити температуру до 180°C градусів. Випікати близько 30-40 хвилин до золотистого кольору. Перевірити готовність зубочисткою. Готовий пиріг охолодити і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)