
Курка в соусі барбекю з абрикосовим джемом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст.л.
Часник
2 зуб.
Томати Auchan консервовані чищені 476г
800 г
Джем Верес абрикосовий 370г
100 г
Сіль Єгипет
2,5 ч.л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст.л.
Спеція Перець чорний мелений
5 г
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1,8 кг
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C градусів.
02
Розігріти оливкову олію в невеликому сотейнику на середньому вогні. Додати подрібнений часник і готувати 1 хвилину. Потім додати томати, джем, оцет і половину солі і перцю. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 15 хвилин, поки соус злегка не загусне.
03
Тим часом, порізати курку на шматки, промити під холодною водою і добре просушити паперовим рушником.
04
Викласти у вогнетривку форму або на деко, посолити і поперчити рештою солі і перцю. Залити готовим соусом і поставити в духовку на 1 годину до готовності, 1 раз за час готування поливши соусом.
05
Подавати страву гарячою із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)