
Торт з вишнею та кремом із сиру маскарпоне
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Вершки Галичина 33% 950г
250 мл.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г.
Вишня коктейльна Cherry Twig червона без кісточки 1190г
300 г.
Шоколад молочний Milka 90г
100 г.
Етапи приготування
01
Яйця збити з половиною цукру. Просіяти в яєчну масу борошно і замісити не надто густе тісто. Духовку розігріти до 180°C. Форму змастити вершковим маслом і вилити туди тісто. Поставити форму в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
02
З вишні злити компот і просочити ним корж. З вишні видалити кісточки. Вершки збити з другою половиною цукру в пишний крем. Додати маскарпоне і перемішати.
03
Дуже охолоджений (або заморожений) шоколад натерти на дрібній тертці. На корж викласти вишню, зверху рівномірно розподілити крем. Посипати все тертим шоколадом і поставити в холодильник на 6-8 годин. Потім можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)