
Ванільний заварний крем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
20 г.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Етапи приготування
01
Одну склянку молока налити в невелику каструлю. Додати ванілін і поставити на плиту. Накрити кришкою і дати молоку закипіти. Після цього залишити його на годину під закритою кришкою.
02
Жовтки збити з цукром і просіяним крохмалем. Молоко повторно прогріти і постійно збиваючи, влити в яєчну масу дуже тонкою цівкою.
03
Перелити отриману суміш в каструлю. Варити на повільному вогні до загустіння, постійно при цьому помішувати. Декілька хвилин і - готово! Зняти напівготовий ванільний крем з вогню і протерти його через сито.
04
Вершкове масло розм'якшити і ввести в крем. Вимісити ретельно до однорідності. Ванільний крем готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)