
Рагу «Хелловін» із яловичини з гарбузом у темному пиві
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
0,5 шт.
Яловичина піджарка
500 г.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Лист лавровий
1 шт.
Пиво Chouffe темне 8% 0,33л
0,5 л.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Часник
5 зуб.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
0,15 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно підготувати цибулю. Для цього можна порізати її кільцями.
02
М'ясо очистити від плівки та порізати шматочками приблизно висотою 3 сантиметра і шириною 2 сантиметра. В глибокому сотейнику з товстим дном, потрібно нагріти вершкове масло.
03
М'ясо посипати сіллю та перцем та смажити на сильному вогні до появи коричневої скоринки - закрити поверхню для збереження соку.
04
Вкинути до м'яса цибулю та смажити протягом п'яти хвилин. Порізати частинками часник та вкинути до м'яса. Додати корицю, лавровий листок та цукор.
05
Залити пляшкою пива та тушкувати м'ясо протягом двох годин, при цьому помішувати його.
06
Моркву порізати і також вкинути до м'яса. Через двадцять хвилин додати гарбуз. Довести до готовності протягом двадцяти хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)