
Салат з горбушею і картоплею
Одним з представників видів лососевих риб є горбуша, або рожевий лосось. У ній міститься велика різноманітність корисних речовин, мінералів і вітамінів, вона корисна для шкіри, слизових оболонок, травного тракту і нервової системи. Горбушу в їжу вживають солону або консервовану. Але корисних речовин і вітамінів в ній збережеться більше, якщо менше піддавати її кулінарній обробці. Тому краще всього використовувати горбушу для приготування різноманітних салатів. Салат з горбушею і картоплею готується швидко і легко, і виходить дуже ситним, після нього ще довго не відчувається почуття голоду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ікра горбуші Silver Bay солона свіжоморожена 1кг
150 г.
Картопля фасована
250 г.
Часник
2 зубчика
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Відварити картоплю до готовності. Остудити.
02
Почистити і нарізати кубиками.
03
Горбушу нарізати невеликими шматочками.
04
Зробити заправку для салату, змішавши олію і оцет. Додати видавлений через часниковий прес часник.
05
На блюдо викласти листя салату. На нього викласти картоплю і горбушу. Полити заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)