
Цибулеве масло
Говорячи про цибулеве масло, не можна не згадати те, що крім його прямого призначення в кулінарії, воно також являється чудовими ліками, шанованими в народній медицині. Зробивши таку заготовку масла, ви можете рятувати себе і діток хоч всю зиму від різних захворювань: застуди, грипу та інших недуг. Це, звичайно, важливий момент, але не можна говорити про це масло тільки як про вітамінний помічник, воно ще й дуже смачна заправка до різних страв, до м'яса або будь-яких салатів. На ньому можна смажити шматочки свинини чи баранини, адже це куди краще магазинних заправок. Після приготування м'ясо набуває дуже соковитого смаку і приємного аромату.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морозиво Snickers Creamy Арахісове масло 39г
1,75 ст.
Цибуля ріпчаста молода
450 г.
Етапи приготування
01
Цибулю почистити і дрібно порізати.
02
Розігріти вок на сильному вогні приблизно 30 секунд. Додати масло і цибулю. Готувати приблизно 7 хвилин, поки цибуля не стане золотистою, постійно помішуючи. Зменшити вогонь до середнього і готувати, помішуючи, ще 15 хвилин, поки цибуля не стане світло-коричневою.
03
Зняти з вогню і процідити через сито в миску, віджимаючи цибулю, щоб витягнути залишки олії. Залишити масло холонути при кімнатній температурі.
04
Перелити масло в бутилку і закрити кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)