
Шоколадні млинці
Попереду веселе гуляння, присвячене минаючій зимі і наступаючій весні – Масляна. Напередодні святкових днів кожна господиня замислюється, чим би таким смачненьким порадувати близьких. Обов'язковим атрибутом масленичного столу є, звичайно ж, млинці – тоненькі, аж світяться, з пилу з жару. Приготувавши млинчики за нашим рецептом, Ви не тільки урізноманітните Ваше святкове меню новими фарбами і смаками, а й неодмінно здивуєте домочадців. Вашій увазі шоколадні млинці – справжній рай для ласунів. Перед подачею до столу можете полити млинці тягучим медом або згущеним молоком. Смачніше подвійно. І навіть якщо зараз літо і Масляна ще далеко, обов'язково візьміть на озброєння цей простий рецепт.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Вінчиком збити молоко з яйцем. Борошно просіяти з какао, додати цукор і сіль. Обережно з'єднати молочну і борошняну суміші. Додати в тісто розтоплене вершкове масло і ще раз перемішати.
02
Довести тісто до однорідної консистенції. Поставити тісто в холодильник на 30 хвилин. Сковороду з рослинною олією розігріти. Виливати тісто рівномірним шаром на сковороду і смажити млинці з двох сторін по 1-2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)