
Сирники з картоплею
Любите сирники? А деруни? Якщо на обидва питання ви відповіли «Так», тоді пропонуємо вам приготувати сирники з картоплею.
Відчуйте справжній смак українських закусок. Для цього не знадобиться багато часу.
Смачні, якщо хочете, хрусткі, ароматні, ситні вони змусять вас закрити очі і просто насолоджуватися життям. А поливши їх сметаною та з'ївши всю порцію, ви станете справжніми козаком та козачкою.
Сирники принесуть разом із собою не тільки аромат смачної страви, але і приємний запах полів і лугів, лісів і квітів, свободу безмежної української душі.
Також ви можете підкорити такою стравою серце будь-якого закордонного гостя. Смачного!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
100 г.
Картопля фасована
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
10 г
Сіль Єгипет
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
30 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити очистити і зварити. Коли вона буде готова, то зробити пюре. Протерти сир і пюре через сито і змішати в однорідну масу.
02
Додати до сирно-картопляної маси яйце і сіль. Перемішати і по трохи додати просіяне борошно. Розмішати тісто до однорідної консистенції.
03
Розтопити на сковороді вершкове масло і добре його прогріти. Сформувати з тіста кружки і обсмажити їх по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати можна зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)