
Болгарські овочеві котлети
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
3 шт.
Картопля фасована
5 шт.
Сухарі панірувальні
200 г.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
1/2 ч. л.
Лимонна кислота Pripravka 20г
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, нарізати великими шматками. Варити в підсоленій воді 15 хвилин.
02
Баклажани очистити і нарізати кільцями. Воду довести до кипіння, додати лимонну кислоту і баклажани. Проварити 2 хвилини. Баклажани злегка обсмажити на вершковому маслі.
03
Картоплю і баклажани подрібнити в блендері. Петрушку дрібно посікти.
04
У глибокій мисці змішати пюре, панірувальні сухарі, зелень, додати сіль і перець.
05
Для панірування збити виделкою яйця, посолити. Окремо на пласку тарілку насипати сухарі.
06
З отриманого фаршу зліпити котлети. Вмочити їх у яйце, обкачати в панірувальних сухарях. Обсмажити на розігрітій олії з обох боків до рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)