
Біфштекс в кунжутних зернах
Цей вишуканий рецепт приготування біфштекса в кунжутних зернах пропонуємо ми на сторінках нашого сайту. Він відмінно підійде для вечері. Взагалі поєднання яловичини і кунжутних зерен дуже популярно нині. Не тільки, тому що це дуже модно чи так подають в ресторанах. Зовсім ні. Справа в тому, що в даному рецепті поєднання продуктів, саме яловичини і кунжутних зерен, є ключовим. Так як в кунжуті є деякі мікроелементи, що дозволяють білкам і залізу, котрі містяться в яловичині засвоюватися в організмі краще і швидше. А ще кунжутні зерна виконують роль оболонки. Таким чином, обвалявши шматки м'яса в кунжуті ви не даєте можливості соку яловичини витікати. І м'ясо виходить дуже соковите.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Кунжут
0,5 склянки
Борошно 7 1кг
0,5 склянки
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
0,5 л
Сіль Єгипет
за смаком
Перець гострий червоний фасований
за смаком
Етапи приготування
01
Наріжте м'ясо скибочками завтовшки 0,5 см, посоліть, злегка поперчіть.
02
Яйця збийте.
03
Скибочки м'яса рівномірно обваляйте в борошні, потім умочіть у збиті яйця, після чого обваляйте в кунжуті.
04
У сковороді розігрійте олію до помірної температури і викладіть м'ясо. Просмажте скибочки 2 хвилини, після чого переверніть і смажте з іншого боку ще близько хвилини до утворення золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)