
Холодний огірковий суп
Назва супчику говорить сама за себе і вдало зможе втамувати спрагу посеред жаркого, пекучого літнього дня. Зелений огірочок в поєднанні з кислинкою соковитого лимона, духмяним злегка різким часничком, служить вдалою основою для такого компонента як смачний, легкий йогурт. Ця страва запросто втамує ваш голод та здивує своїми смаковими властивостями. Звичайно ж огірок – це санітар нашого організму. Він є просто королем дієтичних страв, та завсідателем легких перекусів. Крім того всі знають, що на стравах з використанням цього овоча дуже добре худнеться, а такий смачний, поживний супчик може слугувати вдалим початком дієтичного харчування. Тому якщо ви втомилися від важкої, калорійної їжі та літньої спеки такий супчик зможе допомогти вам на раз-два.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Огірки солені
5 шт.
Часник
2 зуб.
Лимон
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Карі Carmencita 40г
1/2 ч. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Огірки очистити від шкірки і насіння. Залишити кілька скибочок для прикрашання.
02
Часник разом з огірками подрібнити в блендері.
03
Потім додати йогурт, лимонний сік і сіль. Поставити в холодильник мінімум на 2 години.
04
Сильно нагріти в сотейнику оливкову олію, додати каррі і перець, відразу ж зняти з вогню.
05
Розлити суп по тарілках, полити олією і одразу подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)