
Заварне тісто
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
95 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Масло вершкове домашнє
75 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
215 мл.
Етапи приготування
01
У каструлю з товстим дном покласти масло і влити 215 мл. води.
02
Довести до кипіння так, щоб до того моменту, коли вода закипить, масло вже повністю розчинилося.
03
Коли рідина закипить, всипати відразу все борошно (попередньо просіяне) і зняти каструлю з вогню.
04
Діючи як можна швидше, добре перемішати тісто дерев'яною ложкою: скоро воно стане густим і буде відставати від країв каструлі. Тісто посолити.
05
Опустити каструлю на одну третину в миску з холодною водою, щоб охолодити суміш.
06
Збити в окремому посуді яйця.
07
Коли суміш охолоне, влити яйця невеликими порціями, не перестаючи збивати. Якщо яйця великі, вам можуть не знадобитися всі - стежте за консистенцією тіста: у готовому вигляді воно має бути еластичним і гладеньким.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)