
Яблучний сидр безалкогольний
Якщо ви варили коли-небудь в домашніх умовах глінтвейн, то рецепт безалкогольного яблучного сидру вам здасться досить схожим. У всякому разі спосіб приготування і різні приправи тут повторюються. Тільки замість вина беремо яблучний сік. У такому випадку виходить безалкогольний напій, який можна подавати і дітям теж. Це відмінний варіант, щоб посидіти в теплій компанії і насолодиться хорошим напоєм і приємним ввечором. До того ж яблучний сік досить смачний і корисний.  Тому такий спосіб приготування тільки піде йому на користь. Адже якщо його проварити, то всі корисні речовини залишаються на місці. А ви насолоджуєтеся смачним напоєм.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсин
1 шт.
Гвоздика Auchan 10г
5 шт.
Спеція Кориця палички
2 палочки
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1200 г.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
З яблук вичавити сік і заміряти його кількість.
02
Вилити сік у каструлю, додати мед, корицю і гвоздику. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 10 хвилин.
03
Процідити рідину з гвоздики і кориці.
04
Для подачі теплий яблучний сидр розлити в склянки, апельсин нарізати шматочками і додати туди ж. Так само можна додати часточки яблука і бадьян.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)