
Томатний магрибський суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Цибуля
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Лимон
1 шт.
Імбир
15 г.
Кмин Еко римський 15г
за смаком
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Петрушка 70г
пучок
Коріандр Еко мелений 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю обчистити від лушпиння і нарізати; натерти очищений імбир. Налити в сотейник маслинову олію додати цибулю, імбир, корицю (мелену), насіння кмину і все обсмажити.
02
Помідори нарізати і приєднати до цибулі. Влити сюди ж курячий бульйон, заправити все медом, петрушкою, кинзою (рубаною). Посолити, поперчити і довести до кипіння, далі тушкувати на слабкому вогні пару хвилин, при цьому помішуючи.
03
Суп, що одержали, охолодити. Додати в нього лимонний сік, а потім помішати. Перед подачею, в тарілку з супом можна додати скибочку лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)