
Суп по-ризьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тріска
1000 г.
Морква
1 шт.
Корінь петрушки
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Картопля фасована
10 шт.
Крупа перлова
3 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1500 - 2000 мл.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чилі Копчені Спеції 20г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу відварити в підсоленій воді з коренем петрушки до готовності, бульйон процідити.
02
Коли проціджений відвар закипить, влити гаряче молоко і всипати крупу. Через 15-20 хвилин покласти в суп нарізану на половинки картоплю і варити до готовності.
03
Додати вершкове масло, обсмажені на олії цибулю і моркву. Посолити, додати спеції і довести до кипіння. Перед подачею в кожну порцію покласти шматочок відвареної риби.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)