
Шашлик в каструлі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
М'ясо свиняче котлетне охолоджене
700 г.
Сік гранатовий відновлений 1л
100 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
300 г.
Салат Пучок-Свіжачок Бебі шпинат 75г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
3-4 ст.л.
Етапи приготування
01
Для приготування шашлику в домашніх умовах знадобиться каструля з товстими стінками і дном.
02
М'ясо баранини (або інше) промити і просушити. Нарізати порційними шматками. Посолити і поперчити, додати за бажанням спеції. У каструлі нагріти олію до дуже гарячого стану і помістити м'ясо. Обсмажити м'ясо протягом 5 хвилин на великому вогні, перевертаючи, щоб добре зарум'янилося.
03
До м'яса додати нарізану кільцями або півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажити протягом 5-10 хвилин. Додати гранатовий сік, добре перемішати і зняти з вогню. М'ясо доповнити зеленню. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)