
Сьомга в імбирному маринаді
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сьомга шматок
600 г.
Соус соєвий Chong 1л
100 мл.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1 ст. л.
Часник
1 шт.
Соус Акура Чилі солодкий 200мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Імбир
20 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
за смаком
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
2 шт.
Спаржа зелена свіжа 200г
6 шт.
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Насіння кунжуту
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу промити під холодною водою. Розділити на філе, нарізати порційними шматками.
02
Для приготування маринаду, збити кунжутну олію із соєвим соусом, додати чилі, подрібнений часник, імбир і сіль, ретельно перемішати. Залити рибу маринадом на 10-15 хвилин.
03
Після маринування, обсмажити рибу, далі випікати протягом 7-8 хвилин у духовці розігрітій до 180°C.
04
Спаржу, солодкий перець і квасолю нарізати соломкою, обсмажити в сковороді з розжареною кунжутною олією. Посолити і поперчити.
05
Викласти рибу та овочі на тарілку, скропити лимонним соком і посипати кунжутним насінням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)