Квашена капуста з м'ясом - Image

Квашена капуста з м'ясом

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Стара добра страва, яка відома з дитинства, тепер трохи змінена. У приготуванні цієї страви використовується квашена капуста. Її простіше і легше дістати. А особливо взимку, коли свіжої хорошою капусти мало. До того ж готувати цю страву набагато простіше і швидше. Якщо яловичини дома не знайшлося, можна замінити її будь-яким іншим м'ясом за смаком і бажанням. Наприклад, курка буде готуватися трохи швидше. Готову страву можна посипати зеленню, різними запашними приправами і подавати навіть як повноцінну страву. Це відмінний варіант не ситної і смачної домашньої повсякденної вечері. Її можна подавати навіть без гарніру.

Інгредієнти

М'якоть яловичини

300 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Лавровий лист

2 шт.

Морква

1 шт.

Квашена капуста

500 г.

Вода

200 мл.

Сіль

за смаком

Томатна паста

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія соняшникова

4 ст. л.

Етапи приготування

01

Подрібнити цибулю, моркву натерти на крупній терці.

02

Обсмажити яловичину на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Посолити, поперчити за смаком.

03

До м'яса додати цибулю і обсмажити до золотистої скоринки.

04

До м'яса і цибулі додати моркву і також обсмажити протягом 5 хвилин.

05

Потім додати квашену капусту, лавровий лист, томатну пасту і перемішати.

06

Залити водою і тушкувати до повної готовності м'яса.

07

Рідина повинна вся випаруватися.

08

Подавати до столу можна як гарнір або самостійну страву.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Квашена капуста з м'ясом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua