
Плетені «Котлетки»
Готуються плетені котлети дуже швидко і просто. Приготувати плетену котлету можна з будь-якого виду риби або м'яса, з соковитою свинини або дієтичної курячої грудки. Шматочки свинини і курячої грудки переплітають між собою, а кінці заколюють зубочистками. А можна за принципом плетіння килимків, сплести в шаховому порядку куряче м'ясо і свинину, кінці підвернути під котлетку. Виходить дуже смачно і оригінально. Плетені котлети також можна зверху змастити майонезом або збитим яйцем і запікати в розігрітій духовці до готовності. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
300 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Філе свинини і курки попластувати і трохи відбити.
02
Потім кожен шматочок м'яса нарізати смужками, шириною приблизно 1,5-2 см.
03
Після чого переплести між собою шматочки курки та свинини, а кінці заколоти зубочистками.
04
Котлетки за смаком посолити і поперчити, а потім обсмажити на розпеченій сковороді на соняшниковій олії з кожного боку, приблизно по 3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)