
Пиріг «Прага» з морквою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Морква
100 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Моркву натерти на дрібній тертці, змішати в мисці разом з борошном, цукром і яйцем. Додати також в загальну суміш половину какао-порошку, соду, вилити соняшникову олію. Перемішати до однорідної консистенції.
02
Форму для випікання змастити маслом, присипати трохи борошном, викласти тісто у форму. Розігріти духовку до 180°C, випікати протягом 15 хвилин.
03
Для приготування глазурі необхідно змішати в мисці половину какао-порошку, цукрову пудру і попередньо розтоплене вершкове масло, додати також сметану. Поставити суміш на вогонь, варити протягом 10 хвилин, постійно змішуючи.
04
Готовий пиріг залити глазур'ю, остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)