
Макарони з гарбузом і філе індички
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе індички
500 г.
Гарбуз Хоккайдо
300 г.
Макарони Pantanella Filini 500г
150 г.
Цибуля порей
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю-порей нарізати кільцями.
02
Потім нарізати невеликими шматочками філе.
03
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
04
Сир натерти на дрібній терці.
05
Цибулю трохи обсмажити на олії. Додати філе і обсмажити хвилин 15. Потім в сковороду додати гарбуз, посолити і поперчити за смаком. Накрити кришкою і залишити смажити ще близько 15 хвилин.
06
Макарони відварити до готовності і висипати на друшляк, щоб вода стекла.
07
Смажене філе з гарбузом викласти в каструлю, додати до них готові макарони і все перемішати.
08
Подаючи страву, трохи посипати тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)