
Гострі креветки з імбиром і морквою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Базилік у горщику
1 стебло
Морква
0,5 шт.
Перець Чилі
1 шт.
Петрушка 70г
1 стебло
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Соус соєвий Chong 1л
50 г.
Часник
2 шт.
Кінза 70г
1 стебло
Лимон
0,5 шт.
Креветки 90/120
8 шт.
Етапи приготування
01
Моркву і імбир нарізати дрібною соломкою. Часник і перець чилі дрібно нарубати. Креветки очистити. Обірвати листя у кінзи, відрізати стебла петрушки, разом з листям базиліка посікти.
02
Вилити олію на сковороду, розігріти, висипати моркву й імбир, обсмажити на великому вогні. Після, додати чилі, часник і креветки. Перемішати кілька разів.
03
Висипати в сковороду зелень, влити соєвий соус, всипати цукор, вичавити лимонний сік, тушкувати 2 хвилини, поки рідина не випарується. При подачі посипати свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)