
Салат з грибів з сирною заправкою і зеленню
Ви шукаєте нові оригінальні рецепти? Тоді Ви за адресою. Вашій увазі французький салатик з грибів, сиру і зелені. З вигляду простий і невигадливий, салат здивує своїм смаком і консистенцією. Його особливість – саме в заправці. Як правило, всі ми звикли заправляти салат майонезом, оливковою або рослинною оліями. У цьому ж салаті в якості соусу використовується жирна сметана з розтопленим на водяній бані сиром. Таким чином, він плавиться і перетворюється в однорідну, злегка тягучу масу. Любителі сиру точно оцінять. Божественний аромат смажених печериць і топленого сиру – традиційна класика, яка ніколи не набридне. Такий салатик можна подати і до святкового столу, і на сімейний обід.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир твердий Грана Падано 32%
300 г.
Печериці Королівські свіжі
300 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
50 г.
Етапи приготування
01
Сир натерти на дрібній тертці. З'єднати його зі сметаною і нагріти на паровій бані, помішуючи, щоб сир розчинився.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. Припустити (протушкувати) гриби до готовності. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)