
Багатошаровий салат з волоськими горіхами, яблуками і куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
160 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Волоський горіх
80 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Горіхи подрібнити.
04
Інгредієнти викласти шарами в наступній послідовності: курка, цибуля, яйця, сир, яблука, горіхи. Кожен шар необхідно змащувати невеликою кількістю майонезу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)