
Квас на апельсинах
Квас - це досить стародавній кислий напій у слов'ян. Але перші прототипи його з'явилися ще в Стародавньому Римі і навіть Єгипті. Це було щось середнє між квасом і пивом. Фруктовий квас був популярний у Вавилон . Слов'янам квас відомий вже більше тисячі років. На Русі це був повсякденний напій, його готували різні верстви населення, а наявність квасу в домі було ознакою добробуту. Не дарма було придумало багато різних приказок, прислів'їв і висловів з приводу квасу. Квас на апельсинах - це дещо новий рецепт, він відрізняється від класичного саме додаванням апельсинів. Але це тільки надає напою більш кислий смак, який притаманний квасу. Цей напій буде в пору як в літню спеку, так і в холодну зиму.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсин
1 шт.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
12 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Етапи приготування
01
Апельсин обдати окропом і нарізати на часточки.
02
Помістити в трилітрову банку.
03
Туди ж всипати цукор і дріжджі.
04
Налити воду (кип'ячену, кімнатної температури) і перемішати.
05
Накрити щільною тканиною і залишити на добу в теплому місці.
06
Через добу квас процідити і охолодити в холодильнику. Квас на апельсинах готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)