
Куряче філе з яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
1 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Цибуля
0,5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Часник
1 зубчик
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Куркума Еко 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе і попередньо очищені яблука нарізати однаковими за розміром шматочками. Цибулю дрібно порізати.
02
Сковорідку змастити соняшниковою олією, викласти цибулю та філе.
03
Обсмажити на невеликому вогні 5 хвилин до рум'яності. Додати яблука і обсмажувати ще 3 хвилини.
04
Для заправки часник і помідор натерти на тертці, додати молоко, спеції та сіль, ретельно перемішати.
05
Куряче філе з яблуками і цибулею викласти у форму для запікання. Залити молочною сумішшю.
06
Запікати в духовці 10 хвилин при температурі 170°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)