
Карі овочеве
Якщо ви вибрали в якості вечері овочеве каррі, то ви зробили правильний вибір. Каррі дуже легке, але разом з тим дуже корисне і поживне, а ще неймовірно смачне. Тому страва чудово підходить для вечері. А аромат у страви запаморочливий. Коли будете готувати її, всі присутні в будинку будуть зачаровані цим східним ароматом киплячої і булькаючої на плиті страви. Адже, вона прийшла до нас з індійської кухні. Страва, крім перерахованих вище переваг, має ще одну - її дуже швидко і легко готувати. Крім того, вона дуже добре підходить для вегетаріанців і тих, хто поститься, тому що не містить м'яса, а жир можна замінити на соняшникову олію.
Подавати страву можна з рисом, відвареною картоплею або коржиками наан.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Чудова марка Зелена стручкова квасоля 300г
250 г.
Картопля фасована
3 шт.
Помідор
3 шт.
Смалець Фермерський 170г
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зуб.
Карі Ayfer Kaur порошок 50г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Сік лимона John Top 230мл
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на смальцi.
02
Додати порошок-карі і тушкувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні. Потім додати нарізані кубиками помідори, очищені, подрібнені стручки зеленої квасолі.
03
Коли квасоля буде готова, додати очищену, і дрібно нарізану картоплю.
04
Тушкувати карі до готовності. Додати сіль і сік лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)