
Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне
Як відомо, зима - це пора теплого чаю, пледа і солодких мандаринок. Саме з цим фруктом асоціюється у всіх Новий рік. Хоча мандаринки актуальні цілий рік. Тим більше, що продаються вони завжди і скрізь. А від їх солодкого і чудового смаку складно відмовитися. Як же так цікаво приготувати мандаринки, коли, здавалося б, вони вже готовий продукт? Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне підійдуть для невеликого свята. Якщо мета - не наїстися в повний шлунок, а просто приємно провести час з легкою закускою, тоді ця страва якраз підійде. Адже готувати її дуже швидко, але при подачі вона виглядає дуже презентабельно і прикрасить будь-який стіл.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
20 г.
Цукор-пісок
30 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
40 г.
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
6 шт.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
5 г.
Етапи приготування
01
Розтопити на сковороді вершкове масло і додати очищені мандарини. Після того, як одна сторона часточок стане золотистою, перевернути, додати цукор і чебрець (тільки листочки).
02
Перемішати, щоб цукор закарамелізувався і розкласти по порційних формах.
03
У кожну форму додати по ложці маскарпоне.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)