
Ароматний рис з овочами і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Omega коричневий 500г
300 г
Морква
1 шт.
Перець чилі червоний
за смаком
Гриби Гливи
150 г
Часник
1 зуб.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Імбир
10 г
Соус соєвий Chong 1л
40 мл
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Рис залити холодною водою і варити до напівготовності. Моркву помити, очистити, нарізати невеликими кубиками. Перець помити, видалити хвостик і насіння і теж нарізати кубиками.
02
Розігріти половину столової ложки оливкової олії на сковорідці і додати туди моркву, перець, трохи чилі. Додати половину соєвого соусу і готувати кілька хвилин.
03
Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Імбир помити і натерти на тертці. Додати все в сковорідку і трохи підсмажити кілька хвилин.
04
Гриби помити, нарізати кубиками або скибочками додати в сковорідку. Тушкувати 2-3 хвилини. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати дуже дрібно. Додати цибулю в сковороду з овочами і тушкувати кілька хвилин.
05
Додати до овочів рис, потім другу половину соєвого соусу. Тушкувати близько 7 хвилин. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)